22 июн. 2012 г., 21:32

* * * 

  Поэзия » Любовная
711 0 4

Аз исках да ти свалям звезди.
От туй не бих почувствал умора.
Аз исках, но не искаше ти
и отказах тогава да споря.


Рисувах те. Картина - пастел.
Писах те. Стих от слънчеви думи.
И рицар ти бях. Толкова смел.
Дон Кихот срещу пясъчни дюни.


Знам, не бих почувствал умора.
Бих свалил и хиляда звезди.
Аз исках момиче - опора.
А какво... Какво ли искаше ти?

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??