12 dic 2008, 10:53

* * * 

  Poesía » De amor
1112 0 12

Напразно те търся навсякъде,
напразно тормозя душата си.

 

Напразно се срещаме някъде,
напразно усещам ръката ти.

 

Напразно безмълвно се вричаме,
напразно прахосваме дните си.

 

Напразно гоним пътя за никъде,
напразно плачат очите ни.

 

Напразно даряваме ласките,
напразно стенем "Обичам те"!

 

Празен празник на призраци!

© Нова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??