12.12.2008 г., 10:53 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
1086 0 12

Напразно те търся навсякъде,
напразно тормозя душата си.

 

Напразно се срещаме някъде,
напразно усещам ръката ти.

 

Напразно безмълвно се вричаме,
напразно прахосваме дните си.

 

Напразно гоним пътя за никъде,
напразно плачат очите ни.

 

Напразно даряваме ласките,
напразно стенем "Обичам те"!

 

Празен празник на призраци!

© Нова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??