22 abr 2023, 18:37

*** 

  Poesía
96 0 0

към словото се

тъй привърза - че да го

надду̀ма - бърза

 

..................................................

 

друга подредба на думите:

 

към

словото се

тъй привърза - че

да го надду̀ма - бърза

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??