От спирка на спирка,
от живот на живот
бягам, спринтирам,
търся любов.
Хора посрещах,
изпращах с очи,
болката срещах
от всички страни.
Като влак преминават
секунди без час,
в безвремие вечно
се губя и аз.
Истина търся,
срещам лъжа,
предателство ново
как да простя?
Ножът забит е,
гърбът ми кърви,
падат в нощта,
тихи сълзи.
И пътувам отново
по целия свят,
по пътя се губя,
и намирам се пак.
© Дарк Стефанова Todos los derechos reservados