16.06.2012 г., 16:14 ч.

*** 

  Поезия
418 0 3

От спирка на спирка,

от живот на живот

бягам, спринтирам,

търся любов.

 

Хора посрещах,

изпращах с очи,

болката срещах

от всички страни.

 

Като влак преминават

секунди без час,

в безвремие вечно

се губя и аз.

 

Истина търся,

срещам лъжа,

предателство ново

как да простя?

 

Ножът забит е,

гърбът ми кърви,

падат в нощта,

тихи сълзи.

 

И пътувам отново

по целия свят,

по пътя се губя,

и намирам се пак.

© Дарк Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??