... избираш...
дали смело
да се свиеш
и скриеш в себе си
и да предадеш
това, което всъщност си,
или просто
да останеш верен
на истинското си лице...
избираш...
дали смело да се изправиш
срещу всичко, или да ЗАМЪЛЧИШ -
виновно, лесно, отстъпателно....
сам избираш...
и сам решаваш
и сам си това, което направиш -
страхливеца или смелото сърце.
© Мария Todos los derechos reservados