27.11.2013 г., 15:22 ч.

* * * 

  Поезия
388 0 2

... избираш...

дали смело

да се свиеш

и скриеш в себе си

и да предадеш

това, което всъщност си,

или просто

да останеш верен

на истинското си лице...

избираш...

дали смело да се изправиш

срещу всичко, или да ЗАМЪЛЧИШ -

виновно, лесно, отстъпателно....

сам избираш...

и сам решаваш

и сам си това, което направиш -

страхливеца или смелото сърце.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??