8 abr 2007, 23:22

*/*/ 

  Poesía
548 0 2


Математико ужасна, и със букви и с числа,
защо си тъй ужасна,
и ни мъчиш ти така,
нас, простите деца?
Литературо, ти си толкова опасна,
хем ужасна,хем страхотно страстна!
Физико красива,
ти зареждаш ме със сила!
Биологио любима, мила!

Историйке добра,

с теб е свързана моята мечта!

Ах, предмети учебни...

Вие сте много лежерни!

© Мария Игнатова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??