Математико ужасна, и със букви и с числа,
защо си тъй ужасна,
и ни мъчиш ти така,
нас, простите деца?
Литературо, ти си толкова опасна,
хем ужасна,хем страхотно страстна!
Физико красива,
ти зареждаш ме със сила!
Биологио любима, мила!
Историйке добра,
с теб е свързана моята мечта!
Ах, предмети учебни...
Вие сте много лежерни!
© Мария Игнатова All rights reserved.