22 feb 2011, 19:52

* * * 

  Poesía » De amor
300 0 0

Миналото тихо шепне остани

Но отново тръгваш ти

Защо така получи се

Защо загубих те не знам

 

Ще е трудно да се върнем назад

Ще ти е трудно да ме обикнеш

Ще ми е трудно да простя

Но самотата вече ме прегръща

И тихо шепна остани обичай ме

 

Ще останеш ли не зная...

Дали отново ще заплача тихо

Остани се моля аз без глас

Дали ще ме чуеш ти...

Дали болката ще отшуми...

© Надя Данчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??