Feb 22, 2011, 7:52 PM

* * * 

  Poetry » Love
299 0 0

Миналото тихо шепне остани

Но отново тръгваш ти

Защо така получи се

Защо загубих те не знам

 

Ще е трудно да се върнем назад

Ще ти е трудно да ме обикнеш

Ще ми е трудно да простя

Но самотата вече ме прегръща

И тихо шепна остани обичай ме

 

Ще останеш ли не зная...

Дали отново ще заплача тихо

Остани се моля аз без глас

Дали ще ме чуеш ти...

Дали болката ще отшуми...

© Надя Данчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??