Миналото тихо шепне остани
Но отново тръгваш ти
Защо така получи се
Защо загубих те не знам
Ще е трудно да се върнем назад
Ще ти е трудно да ме обикнеш
Ще ми е трудно да простя
Но самотата вече ме прегръща
И тихо шепна остани обичай ме
Ще останеш ли не зная...
Дали отново ще заплача тихо
Остани се моля аз без глас
Дали ще ме чуеш ти...
Дали болката ще отшуми...
© Надя Данчева Всички права запазени