4 feb 2017, 12:55

:) 

  Poesía » De amor, Otra
735 1 7

Беше първата ми пролет.

Сама паднах в краката му,

щом го видях.

Но той не ме сложи във вода.

Много бързо увяхнах.

 

***

 

Ти ме покани на танц.

Аз приех.

Ти спря да водиш.

Аз не спрях да те настъпвам.

© Ивелина Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??