4.02.2017 г., 12:55 ч.

:) 

  Поезия » Любовна, Друга
734 1 7

Беше първата ми пролет.

Сама паднах в краката му,

щом го видях.

Но той не ме сложи във вода.

Много бързо увяхнах.

 

***

 

Ти ме покани на танц.

Аз приех.

Ти спря да водиш.

Аз не спрях да те настъпвам.

© Ивелина Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??