25 jun 2007, 2:09

* * * 

  Poesía
465 0 0
Когато те няма, Любов,
пусто е в мойта душа.
Когато те няма, мой единствен живот,
аз плача, но пак оставам сама.

Като птица без крила съм,
като факел без огън.
Как искам да летя, да горя,
но, Уви, не мога!

Душата с болка е пълна,
сърцето ми плаче.
Иска ми се да те прегърна - 
има ли смисъл обаче?

13.06.1999 г.

© Мариета Аргирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??