25.06.2007 г., 2:09 ч.

* * * 

  Поезия
531 0 0
Когато те няма, Любов,
пусто е в мойта душа.
Когато те няма, мой единствен живот,
аз плача, но пак оставам сама.

Като птица без крила съм,
като факел без огън.
Как искам да летя, да горя,
но, Уви, не мога!

Душата с болка е пълна,
сърцето ми плаче.
Иска ми се да те прегърна - 
има ли смисъл обаче?

13.06.1999 г.

© Мариета Аргирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??