От въздишки постеля не правя!
Не прекланям пред никой глава!
Устремена във полет изгарям
прекосила сама вечността...
Не обичам и песни любовни.
Книги розови аз не чета.
Във живота самотен съм воин -
полубог... или просто жена...
Не съм глезла, а мъжко момиче...
Мойта приказка друга е май...
Но дори и веднъж да обичам
то ще бъде до сетния край!
Таня Симеонова
© Таня Симеонова Todos los derechos reservados
Поздрав!