23 ago 2012, 9:59

* * * 

  Poesía » Otra
731 0 4

                              Часовник с кукувичка

 

 

                         От малкото

                         прозорче

                         на стената

                         кукувичката

                         пискливо

                         отмерва

                         часовете.

 

                         Слънчевите батерии

                         отдавна

                         са превърнали

                         часовника

                         в "perpetuum mobile”,

                         а кафявото пиленце

                         е робот,

                         който

                         отброява

                         безвремието.

© Свилен Стоев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • браво поете...нали сме подвластни на времето !
  • Интересно...!
  • ... поздрав от един тъпънар, който си губи времето...
  • Да точно така е-харесах!
Propuestas
: ??:??