12 feb 2006, 23:59

Cама сред пепел от мечти 

  Poesía
984 0 2
Тръгна си и ме остави
сама сред пепел от мечти.
Да те търся безнадеждно,
скитаща под дъжд от клевети.

И страдаща,със сълзи на очи-
друг помогна ми,не беше ти.
Надежда търсих безутешна,
сама останах със счупените си мечти.

Когато ме остави със тъгата,
проляла хиляди сълзи,
заклех се-друг ще страда изоставен,
но този път това ще бъдеш ти.

© Теодора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??