8 ago 2008, 10:52

Царева поляна 

  Poesía » Del paisaje
1442 1 37

Летен полъх. Шепнещ лист.

Ниви. Селски труд. Човечност.

Розов облак. Огнен диск.

И усещане за вечност...

 

Свят параклис. Хълм. И кръст.

Светещо платно — селцето.

Звезден кошер. Лунен сърп.

Пеещ ритъм на сърцето...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??