Летен полъх. Шепнещ лист.
Ниви. Селски труд. Човечност.
Розов облак. Огнен диск.
И усещане за вечност...
Свят параклис. Хълм. И кръст.
Светещо платно — селцето.
Звезден кошер. Лунен сърп.
Пеещ ритъм на сърцето...
© Вилдан Сефер All rights reserved.