31 jul 2014, 22:28

Царството на сивотата... 

  Poesía » Otra
498 0 0

Тюркоазеният образ на сивия фон,

умрелият крал стои на черепния трон.

Кралство от умрели спомени тегне над главата от зной,

умрели хора търсещи своя покой.

Недей да страдаш, младо дете,

не плачи за рая, защото красива майка над теб вечно ще бди.

Тук е мястото, тук има рой от пчели.

Сив екран, къде е пирът, който ни беше обещан???

© Атанас Къшев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??