Jul 31, 2014, 10:28 PM

Царството на сивотата... 

  Poetry » Other
501 0 0

Тюркоазеният образ на сивия фон,

умрелият крал стои на черепния трон.

Кралство от умрели спомени тегне над главата от зной,

умрели хора търсещи своя покой.

Недей да страдаш, младо дете,

не плачи за рая, защото красива майка над теб вечно ще бди.

Тук е мястото, тук има рой от пчели.

Сив екран, къде е пирът, който ни беше обещан???

© Атанас Къшев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??