Обичай, дори да няма изход!
Вкуси от студените “дъждовни щерки”,
приютени в мъничките длани на дърветата.
Ароматът ще набъбне в теб -
като узряла истина.
Влез в чувствата на пъкления рай, където не изгарят погледи
и разпилян, дъхът опипва -
разширените зеници. Тъмно е.
Не можем само да обичаме.
© Павел Грамадов Todos los derechos reservados