6.11.2012 г., 11:44 ч.  

* * * 

  Поезия » Любовна
491 0 0

Обичай, дори да няма изход!

Вкуси от студените “дъждовни щерки”,

приютени в мъничките длани на дърветата.

Ароматът ще набъбне в теб -

като узряла истина.

Влез в чувствата на пъкления рай, където не изгарят погледи

и разпилян, дъхът опипва -

разширените зеници. Тъмно е.

Не можем само да обичаме.

© Павел Грамадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??