29 dic 2009, 11:03

* * * 

  Poesía
610 0 3

 

За теб съм по-красива с усмивка фалшива?

Но не ми се иска сълзите да изтрия?
Една усмивка нищо не би заличила,
щом толкова болка зад себе си е скрила.
Но дали напразно е проронена всяка сълза?
Дали поне за миг усети, че ме нараняваш?
Колко пъти ще изгасва нашата искра?
Защо пак и пак я възпламеняваш?

 

 

Искаш да видиш всяка част от мойта красота,

и защо съм такава да ти разкажа...

Няма смисъл - изпълнена съм с празнота -

това ли искаш да ти покажа?!

 

 

И какво сега?

Видя, че вместо сърце, има заключена врата...

Какво има зад нея ли?

 

Още и още празнота!

© Цветина Ненчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??