За теб съм по-красива с усмивка фалшива?
Искаш да видиш всяка част от мойта красота,
и защо съм такава да ти разкажа...
Няма смисъл - изпълнена съм с празнота -
това ли искаш да ти покажа?!
И какво сега?
Видя, че вместо сърце, има заключена врата...
Какво има зад нея ли?
Още и още празнота!
© Цветина Ненчева Всички права запазени