29 ago 2013, 12:25

Целият съм обич 

  Poesía » De amor
401 0 2

Целият съм обич

 

Сърцето ми е любов,

в която обичат се същности

и пресичат се разстояния,

светлина го е обзела

и времето е спряло.

Няма ги думите, мълчат.

Сърцето ми е притихнала сълза,

изплакана в тишина,

онемяла от обичане.

Душата ми е докосната,

времето е в нея.

Целият съм обич.

 

©Ванко Николов (Starkmaster®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??