Целият съм обич
Сърцето ми е любов,
в която обичат се същности
и пресичат се разстояния,
светлина го е обзела
и времето е спряло.
Няма ги думите, мълчат.
Сърцето ми е притихнала сълза,
изплакана в тишина,
онемяла от обичане.
Душата ми е докосната,
времето е в нея.
Целият съм обич.
©Ванко Николов (Starkmaster®vn)
© Ванко Николов Всички права запазени