4 nov 2008, 23:35

Целогодишен сезон (в мен) 

  Poesía » Filosófica
1909 0 19
 

                     Целогодишен сезон   

                                  

                               (в мен)

 

          Аз се къпя в седемцветни лъчи.

          Простори вдишвам - нежно слънчеви.

          Плувам във небесно наситено.

          Чаровност приглася на птиците...

          Съновидение?!... Не! Пролет е!

 

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??