12 jun 2016, 2:18  

...Целуни ме... 

  Poesía » De amor
627 0 9

...Целуни ме...

 

Целуни ме, за да почувствам, че въздуха има душа,

целуни ме, за да полетя и за да докосна звездите,

целуни ме, искам да чуя говора на чувствата ни,

целуни ме без да има "защо", няма никой сега ...

 

Целуни ме, искам да открия нови планети с теб,

целуни ме, отново да опитам ягоди със шоколад и мед,

целуни ме и спри времето все едно, че е дошъл края на света,

целуни ме без да има причина, така както иска сърцето...

 

Целуни ме, дълго и постепенно, вечно и неутолимо

и тогава душата ни ще си признае и ще проговори...,

ще заживее истински и ще диша...без дъх да си поеме...

Целуни ме, най- накрая, целуни ме пак и пак, всеки миг...

 

Целуни ме и не се тревожи за нищо и за никого,

целуни ме нежно и просто ми кажи че ме обичаш...,

Целуни ме и отведи ме в небесата на тази споделеност,

да се целунем най - накрая - да открием нови хоризонти...;

 

Нови морета, нови любовни въздишки...

Целуни ме, любими...днес и точно сега

искам да ти дам живота си в една целувка,

а ти какво бих дал за моята милувка?;

И двамата знаем не в това е въпроса...

 

Дори не е нужно, да ми отговаряш

сърцето е щастливо и когато мълчи,

но ти, за да ме дразниш ще отвърнеш

„Това и много повече, животите си давам...”!

защото то обича също и да пее и да шепти...!

 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??