9 ago 2012, 11:19

Целуни ме 

  Poesía » De amor
831 0 1

Целуни ме.

По детски наивно, невинно.

Като любовник.

Страстно, всепогъщащо.

Не като приятел.

Приятелите целуват въздуха около мен.

Искам твоята Целувка – онази,

която ме разтваря във въздуха…

Която ми поднася на длан цветовете

на дъгата в цялата им пъстрота.

Която заглушава грохота на сивия град,

писъка на ежедневието, шепота на самотата.

Която ме пренася в друго измерение,

където сме Аз и Ти, и никой друг.

Която има вкус на обич, опрощение,

закачка, зрялост, доверие.

Която разголва всяка моя тайна,

преди още да съм я превърнала в такава.

Която ме оставя бездиханна, жадуваща,

покорна, молеща за…

Целуни ме.

 

                                                                                06.08.2012

© Марина Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Която ме пренася в друго измерение,
    където сме Аз и Ти, и никой друг.
    Която има вкус на обич, опрощение,
    закачка, зрялост, доверие.

    Чудесни слова!
    Поздрав!
Propuestas
: ??:??