14 ene 2008, 15:30

Целуни ме, преди да съмне... 

  Poesía » De amor
1211 0 16

Целуни ме,

преди да съмне истината,

че ти не си само мой...

Ще те целуна

преди да залезе вината ми,

че аз не съм само твоя...

Да се целунем,

докато още грее

нашата страст...

Да се целунем

преди да са заспали чувствата ни,

преди нощта на нашата раздяла...

И нека този миг да е безкраен...

© Николета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??