14 янв. 2008 г., 15:30

Целуни ме, преди да съмне... 

  Поэзия » Любовная
1206 0 16

Целуни ме,

преди да съмне истината,

че ти не си само мой...

Ще те целуна

преди да залезе вината ми,

че аз не съм само твоя...

Да се целунем,

докато още грее

нашата страст...

Да се целунем

преди да са заспали чувствата ни,

преди нощта на нашата раздяла...

И нека този миг да е безкраен...

© Николета Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??