Целуни ме...
за последно сбогом... ти сега...
на раздяла
не протягай ти към мен ръка...
и в очите мои
не поглеждай със тъга...
зная, няма да се върне любовта!...
Ти си тръгваш... пусто е в душата ми...
искам силно да извикам - остани!
Но не мога... пълни са очите ми...
как да кажа: сбогом, мили мой, върви!?
Много мъка през живота си събрах...
много болка във сърцето скрих...
тайно плаках и се молех аз...
да забравя всичко, случило се с нас...
Целуни ме...
за последно... сбогом... ти сега...
на раздяла
не протягай ти към мен ръка...
и в очите мои
не поглеждай със тъга...
зная, няма да се върне любовта!...
© Ася Стоянова Todos los derechos reservados