Jul 20, 2010, 2:58 PM

Целуни ме... за последно сбогом... 

  Poetry » Love
964 0 1

         

                             Целуни ме...

                             за последно сбогом... ти сега...

                             на раздяла

                             не протягай ти към мен ръка...

                             и в очите мои

                             не поглеждай със тъга...

                             зная, няма да се върне любовта!...

                                                Ти си тръгваш... пусто е в душата ми...

                                                искам силно да извикам - остани!

                                                Но не мога... пълни са очите ми...

                                                как да кажа: сбогом, мили мой, върви!?

                                                 Много мъка през живота си събрах...

                                                 много болка във сърцето скрих...

                                                 тайно плаках и се молех аз...

                                                 да забравя всичко, случило се с нас...

                             Целуни ме...

                             за последно... сбогом... ти сега...

                             на раздяла

                             не протягай ти към мен ръка...

                             и в очите мои

                             не поглеждай със тъга...

                             зная, няма да се върне любовта!...

© Ася Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??