5 abr 2011, 21:12

Целувай ме 

  Poesía » De amor
1060 0 13

Целувай ме дръзко, 

целувай ме страстно,

целувай ме с пламнали устни.

 

Целувай ме с шепот,

целувай ме с вопъл,

целувай ме като с магия.

 

Целувай ме с поглед,

целувай ме с жажда,

целувай ме, сякаш изпиваш.

 

Целувай ме, с теб съм сега и до края,

целувай ме и нищо не питай.

© Мартина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??