Целувай ме!...
Целувай ме нежно и страстно, любими,
обичай ме силно и малко брутално,
когато съм твоя - люби ме
и класика влагай и чувство фатално!...
И няма да бъда далече от рая,
крила не ми трябват, за да летя,
ти си божествен - света ми омая
и в твоите ласки ще се стопя!...
Когато съм твоя недей да ме жалиш,
не питай това-онова,
когато горя със тебе в пожара -
за миг ще се понеса!...
Целувай ме нежно и страстно, любими,
обичай ме хард и брутално,
когато съм твоя - влуди ме
и класика влагай и Ерос снеми ми!...
© Таня Георгиева Todos los derechos reservados