9 ene 2009, 18:35

Целувай ме 

  Poesía » De amor
1059 0 3

Целувай ме,

целувай очите ми,

целувай,

за да спреш сълзите.

Болката ме изгаря,

целувай ме, нека да спре.

Целувай ръцете ми,

за да счупиш оковите,

нека дишам свободна.

Целувай тялото ми,

за да излекуваш сърцето ми,

разкъсало се на милиони парчета.

Целувай ме, не спирай,

направи ме твоя!!!

 

© Елена Кирякова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??