Jan 9, 2009, 6:35 PM

Целувай ме 

  Poetry » Love
1060 0 3

Целувай ме,

целувай очите ми,

целувай,

за да спреш сълзите.

Болката ме изгаря,

целувай ме, нека да спре.

Целувай ръцете ми,

за да счупиш оковите,

нека дишам свободна.

Целувай тялото ми,

за да излекуваш сърцето ми,

разкъсало се на милиони парчета.

Целувай ме, не спирай,

направи ме твоя!!!

 

© Елена Кирякова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??