Целувка
Обичам те, когато ме целуваш,
белязана да съм с твоята любов,
обичам всяка нощ да ме сънуваш,
желая твоите целувки цял живот...
Аз откривам в твоите устни
вълшебния вкус на любовта,
аз във всеки миг ги търся,
мечтая с техния огън да горя...
Усещам твоето вълнение,
страстта, с която ме целуваш...
Така ме искаш без съмнение,
неспирно с поглед ме жадуваш...
И няма нужда нищо да се доказва,
те устните сами по твоето тяло тичат,
ей така, щом без да се замислят, казват:
"Толкова много те обичам
и цял живот на тебе се обричам"...
!
12.06.2009
© Радослава Михайлова Todos los derechos reservados