12 июн. 2009 г., 23:09

Целувка 

  Поэзия » Любовная
750 1 5

Целувка


Обичам те, когато ме целуваш,
белязана да съм с твоята любов,
обичам всяка нощ да ме сънуваш,
желая твоите целувки цял живот...

Аз откривам в твоите устни
вълшебния вкус на любовта,
аз във всеки миг ги търся,
мечтая с техния огън да горя...


Усещам твоето вълнение,
страстта, с която ме целуваш...
Така ме искаш без съмнение,
неспирно с поглед ме жадуваш...

И няма нужда нищо да се доказва,

те устните сами по твоето тяло тичат,
ей така, щом без да се замислят, казват:


"Толкова много те обичам
  и цял живот на тебе се обричам"...


  !


12.06.2009

© Радослава Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??