12 sept 2018, 23:33

Целувка 

  Poesía » De amor
329 6 19

Избухва пламък свещен

от кладата в твоите зеници!

И две отронени звездици

полетяха като птици,

за да докоснат теб и мен.

© Стойчо Станев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??