Целувка с въпросителна... страх и безсилие
Ти си като северния вятър - пронизващ, вледеняващ,
Като тигъра - силен, надделяващ.
Ти си като розата - страстна и изпепеляваща,
като любовта - болезнена и избледняваща.
А тази целувка...
Какво значеше за теб тази целувка?!
Болка, надежда, вярност, предателство...
Сила, безнадеждност, страх, просто приятелство...
Но знаеш ли - аз я почувствах!
Почувствах теб, нея, просто чувствах.
Наслаждавах ù се, отдадох ù се,
Под силата на устните ти - предадох се!
Сега усещаш ли вкуса на сълзите ми?!
От безсилие ли, не знам, но напират в очите ми.
Не, подарявам ти ги - твои са,
заедно с целувката ми - за спомен са...
© Ралица Георгиева Todos los derechos reservados