19 may 2013, 11:13

Целувка за сбогом 

  Poesía » De amor
957 1 6

Целувка за сбогом

 

Целувката за сбогом се запомня, 

недей да ме целуваш отчуждено!

В една целувка чувството е огън,

без който на човек му е студено.

 

Не ме оставяй дълго да треперя,

а прегърни ме, после си отивай.

В една целувка аз ще те намеря,

дори когато няма да те има.

 

Обичай ме, любов! Изпепели ме!                                                                                              Обичай ме в омразата си даже!

Обичай ме, когато си отиваш!

Обичай ме фатално, като жажда.

 

И нека ме боли до изнемога.

Душата ревност нека да разяжда.

С една целувка дадена за сбогом,

не чезне любовта, а се преражда!

 

© Александър Калчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??