25 abr 2009, 23:35

Целувка за сбогом 

  Poesía » De amor
683 1 2

Тръгна си...
и ми остави...
болката
и мириса на своето тяло...
миг мимолетен
и спомена...
целувка за сбогом
и куп въпроси без отговор.
И нито падащият здрач...
нито малкото паяче в ъгъла
ще разберат...
колко много ми липсваш...

© Велизар Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??