25.04.2009 г., 23:35 ч.

Целувка за сбогом 

  Поезия » Любовна
669 1 2

Тръгна си...
и ми остави...
болката
и мириса на своето тяло...
миг мимолетен
и спомена...
целувка за сбогом
и куп въпроси без отговор.
И нито падащият здрач...
нито малкото паяче в ъгъла
ще разберат...
колко много ми липсваш...

© Велизар Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??