23 ene 2010, 0:28

Целувката 

  Poesía » Otra
582 0 3


Не я ревнувай! Ех, момче,

защото тя ще те ухапе.

В душата ú ръмжи зверче

и кръв от зъбките му капе.

 

Милувка, шия предложи -

кръвта ти няма да изпие

и любовта ще продължи,

и пак щастливи ще сте вие.

 

Доверието е магия,

намордник - леко го сложи,

вместо въпроси - целуни я!

От ревността се откажи!

© Димитър Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??