Дълго ще помня в очите ти блясъка,
дъжда, снежинките и листопада...
Ще чувам отново на вълните плясъка
и ще те целувам насред водопада.
Дълго ще поливам в градината
твоите любими цветя...
Сама ще запаля камината
и ще се топля пред нея. Сама.
Дълго ще плача на нашата песен,
ще се усмихвам, но с малко тъга.
Ще гледам замислено свода небесен
и ще танцувам сама под дъжда.
Дълго ще помня красивите изгреви,
залезите и прекрасната дъга.
Ще си спомням мързеливите следобеди
и кафето в неделя сутринта.
Дълго ще чувам гласа ти
в дълбоките дебри на моята душа.
Ще те виждам усмихнат в съня си,
за малко поне да не бъда сама.
И може би след време ще си спомен,
бледосива сянка в моето съзнание.
Но в тоя свят тъй болен и бездомен,
ти винаги ще бъдеш моето призвание.
© Няма смисъл Todos los derechos reservados